ZDarec, nemáte někdo ponětí nebo neznáte někoho kdo prodává doklady na bronco 5.8l?
Dík
MČR Offroad Trial 14.-15.4. Kladno | MČR Offroad Trial 5.-6.5. | Offroad Trophy 18.-20.5 Bezděkov | MČR Offroad Trial 26.-27.5. Krnov | MSR+MČR Offroad Trial 23.-24.6. Valča, SK | EUROTRIAL Španělsko 27.-29.7. | Offroad Party Bezděkoff 28.7. | Aro šou 7.-9.9. Ředhošť |
MČR Offroad Trial 8.-9.9. Milovice | MČR Offroad Trial 28.-29.9. Jihlava | MČR+MSR Offroad Trial 27.-28.10. Slovácko | Čeřínek Trophy 2.-4.11. |
Dočasně nefunguje registrace uživatelů. Během března to bude vyřešeno. Komanche
MČR Offroad Trial 8.-9.9. Milovice | MČR Offroad Trial 28.-29.9. Jihlava | MČR+MSR Offroad Trial 27.-28.10. Slovácko | Čeřínek Trophy 2.-4.11. |
Dočasně nefunguje registrace uživatelů. Během března to bude vyřešeno. Komanche
Bronco IV 5.8
Pravidla fóra
Inzerci si hazejte prosim dolu do sekce bazar. Tato sekce slouzi pouze pro technicke informace/rady.
Bazar: http://www.offroadforum.cz/viewforum.php?f=61
(nedivte se proto, pokud zde zadate inzerat, ze ho nekdo smaze)
Inzerci si hazejte prosim dolu do sekce bazar. Tato sekce slouzi pouze pro technicke informace/rady.
Bazar: http://www.offroadforum.cz/viewforum.php?f=61
(nedivte se proto, pokud zde zadate inzerat, ze ho nekdo smaze)
-
Autor tématu - Pokročilý diskutér
- Témata: 13
- Stav: Offline
Re: Bronco IV 5.8
Tak ještě bych měl na vás chalani dotaz. Někdo ve středočeském kraji nebo poblíž kdo umí tyhle V8 motory? Někde je něco
na pikachu s chlazením neb se mi to hřeje. Teplotu neudrží ani na delší volnoběh. Rád bych někoho kdo má zkušenost.
na pikachu s chlazením neb se mi to hřeje. Teplotu neudrží ani na delší volnoběh. Rád bych někoho kdo má zkušenost.
-
- Závislý diskutér
- Témata: 1
- Auto: sorento 2,5 crdi 165 hp, webasto
- Věk: 40
- Stav: Offline
Re: Bronco IV 5.8
Ja som ten motor mal rozobraty do srubky.
Skontroluj predzapal
Skontroluj predzapal
Ford bronco 5.8, superwinch EP 9, super swamper 36x13,5x15
Jeep Grand Cherokee SRT
Jeep Grand Cherokee SRT