MČR Offroad Trial 14.-15.4. Kladno | MČR Offroad Trial 5.-6.5. | Offroad Trophy 18.-20.5 Bezděkov | MČR Offroad Trial 26.-27.5. Krnov | MSR+MČR Offroad Trial 23.-24.6. Valča, SK | EUROTRIAL Španělsko 27.-29.7. | Offroad Party Bezděkoff 28.7. | Aro šou 7.-9.9. Ředhošť |
MČR Offroad Trial 8.-9.9. Milovice | MČR Offroad Trial 28.-29.9. Jihlava | MČR+MSR Offroad Trial 27.-28.10. Slovácko | Čeřínek Trophy 2.-4.11. |
Dočasně nefunguje registrace uživatelů. Během března to bude vyřešeno. Komanche
MČR Offroad Trial 8.-9.9. Milovice | MČR Offroad Trial 28.-29.9. Jihlava | MČR+MSR Offroad Trial 27.-28.10. Slovácko | Čeřínek Trophy 2.-4.11. |
Dočasně nefunguje registrace uživatelů. Během března to bude vyřešeno. Komanche
Kdo tahá za provázky a o co mu jde Vyřešeno
-
- Legenda fóra
- Témata: 11
- Auto: Trabant 601/353 , pajero 2.8 , fábijej
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
- Stav: Offline
Re: Kdo tahá za provázky a o co mu jde
Léta rybaření se vyplatila , chytnul se na ananasovej kompot jedna básen pulec jeden 

Ruský agent , krycí jméno ´Kapršpion´
-
- Site Admin
- Témata: 434
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
no vona to moc votpočinková dovolenka nebyla
byla to hoňka jaxvině, to doma mam daleko věčí klit
a přesto mě to tu vycucává daleko víc.

Gdo chce psa jíst, hůlky si vždy najde...
-
- Inventář fóra
- Témata: 4
- Auto: Subaru Outback 2,5 - LPG
- Místo/Bydliště: severní morava
- Věk: 41
Jj tak to má,asi spousta lidí... 

-
- Pejsáček
- Témata: 16
- Auto: Icebreaker, Explorer LPG
- Místo/Bydliště: Kamenice
- Věk: 46
- Kontaktovat uživatele:
Naše země dnes, to je země mezinárodních teroristů, hrdlořezů, hloupých stalinofilů, tmářů a divokých, nenasytných zlodějů. Vnitřní, a vlastně i vnější program země určují právě tyto skupiny obyvatelstva, a ne dobrý národ. A právě tak je i vnímána, ne jako země dobrého národa. Chová se jako země zlodějů, stalinofilů a tmářů. Ne jako země profesorů. A stalo se to právě proto, že program diktují agresivní gauneři.
http://tapolitika.cz/na-kave/osobnosti/ ... u-opickou/
Stát není řešením problému, stát je jeho součástí.
Ronald Reagan.
Ronald Reagan.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:

-
- Věčnej rejpal
- Témata: 0
- Auto: Jimny
paramount2 napsal:Naše země dnes, to je země mezinárodních teroristů, hrdlořezů, hloupých stalinofilů, tmářů a divokých, nenasytných zlodějů. Vnitřní, a vlastně i vnější program země určují právě tyto skupiny obyvatelstva, a ne dobrý národ. A právě tak je i vnímána, ne jako země dobrého národa. Chová se jako země zlodějů, stalinofilů a tmářů. Ne jako země profesorů. A stalo se to právě proto, že program diktují agresivní gauneři.
... " Plně legitimní a demokratická moc rozstřílela v roce 1993 vlastní parlament - proč by se to nemohlo stát znovu? "....

a co reinkarnovat Jelcina...?...

-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
já se uš můžu jen smát. Dokut sem tam nejel, taxem defakto nemoch věřit ničemu gdo co napíše. Dyš sem viděl na vlasní voči a mluvil s lidma, udělal sem si vobrázek. Jaxem psal vejš, situace je jiná neš uváděj vobě strany, byť ta alternativní se blíží k realitě víc neš ofiko fejkňůs
Ten podpindosní blbeček co napsal ten článek asi žije něgde jinde (na ukrajině třeba). Žádnýho tenorystu sem tam nepotkal, nigdo se mi nepokoušel ani náznakem řezat hrdlo, nikoho s tričkem stalina sem bohužel nezahlíd, jako tmáři mi mohli maximálně připadat lidi, co žijou za polárním kruhem v zimně a dokonce se mě ani nepokusil vokrást žádnej s těch nenasytnejch zlodějů. Zato bylo hodně takovejch co nezištně nabízeli pomoc v nejrůznějších situacích. Např. dyš šumák stratil šroup z brzdiče a zůstal stát uprostřet sídliště v Murmansku. Já lítal po krámech a scháněl spešl tojotí šroup a lidi ze sídliště mezitim fšechno zařídili sami, dokonce i vyprat a nakrmit mu nabízeli
Dyš sem dojel se šroubem kerej nakonec vymontovali u dýlera tojoty z nějakýho auta na servisu tak uš měl šumák auto vopravený. Jojo, to sou ty skurvený rusáci co ani nejsou nárot... 

-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a něco čemu se pro změnu zasměje zatim mrakoplaš, ale já bohužel tudle situaci zmiňuju uš dlouho a xmíchu rozhodně neni http://aeronet.cz/news/somalska-zena-za ... ene-kovem/
-
- Inventář fóra
Je to přesně jak si tady dával odkaz na tu švédskou studií o tom že bychom už neměli mít děti atd.....
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a s podobnýho soutku... http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1073 ... e-skodlive
-
- Pejsáček
- Kontaktovat uživatele:
Chorche napsal:já se uš můžu jen smát. Dokut sem tam nejel, taxem defakto nemoch věřit ničemu gdo co napíše. Dyš sem viděl na vlasní voči a mluvil s lidma, udělal sem si vobrázek. Jaxem psal vejš, situace je jiná neš uváděj vobě strany, byť ta alternativní se blíží k realitě víc neš ofiko fejkňůsTen podpindosní blbeček co napsal ten článek asi žije něgde jinde (na ukrajině třeba). Žádnýho tenorystu sem tam nepotkal, nigdo se mi nepokoušel ani náznakem řezat hrdlo, nikoho s tričkem stalina sem bohužel nezahlíd, jako tmáři mi mohli maximálně připadat lidi, co žijou za polárním kruhem v zimně a dokonce se mě ani nepokusil vokrást žádnej s těch nenasytnejch zlodějů. Zato bylo hodně takovejch co nezištně nabízeli pomoc v nejrůznějších situacích. Např. dyš šumák stratil šroup z brzdiče a zůstal stát uprostřet sídliště v Murmansku. Já lítal po krámech a scháněl spešl tojotí šroup a lidi ze sídliště mezitim fšechno zařídili sami, dokonce i vyprat a nakrmit mu nabízeli
Dyš sem dojel se šroubem kerej nakonec vymontovali u dýlera tojoty z nějakýho auta na servisu tak uš měl šumák auto vopravený. Jojo, to sou ty skurvený rusáci co ani nejsou nárot...
jasněže vobyčejnej život je na hony vzdálenej tomu, co někdo napíše...já měl úplně stejný pocity všude možně...včetně USA, Ukrajiny a Mexika...dokonce i chvílema v muslimáckejch zemích-tam ale fakt jen chvílema...
Ronald Reagan.
Ronald Reagan.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak proč sem linkuješ ty píčoviny ? 

-
- Staroffrouďák
- Témata: 22
- Místo/Bydliště: Luže

Fiat Ducato 2,5TD 4x4 origo SteyrPuch
Gaz 69 zkrácený zůžený
Jeep Grand Cherokee 5,2
Bronco1 XLT V8 5,ol EFI
602430165
Gaz 69 zkrácený zůžený
Jeep Grand Cherokee 5,2
Bronco1 XLT V8 5,ol EFI
602430165
-
- Inventář fóra
Jj když kámoš urval řetěz na kole při přejezdu Kanady tak mu taky každej chtěl pomoci ale bohužel nikdo nic neuměl 

-
- Pejsáček
- Kontaktovat uživatele:
Chorche napsal:tak proč sem linkuješ ty píčoviny ?
já to zas za takovou píčovinu nepovažuju...taky se v tom článku píše trochu vo něčem jiným než vo zkušenostech s vobyčejnejma lidma na cestách...
za píčoviny považuju články na éronet...těch je tady nalinkovanejch podstatně víc...

...mno a to s tou Kanadou...esli to nejni tím, že tam byl na kole poněkud za exota...

Ronald Reagan.
Ronald Reagan.